Auto inname - VanGilsAutomotive

Auto inname

Voor auto- inkoop is Van Gils Automotive dé eerstelijns opkoper van total loss-, schade-, oude- en sloopauto’s. Wij kopen voertuigen op van onder andere particulieren, verzekeringsmaatschappijen, autodealers, schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen. Daarnaast heeft Van Gils Automotive een directe samenwerkingen met gemeentes en overheidsinstellingen. Ook voor bestelbussen, scooters, kleine vracht & kampeerwagens ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij kopen dagelijks auto’s in. Zowel schade-auto’s, sloopauto’s als handelsauto’s. Wij bieden een waardige prijs voor de auto en je ontvangt direct een vrijwaringsbewijs. Indien benodigd komen wij volgens afspraak het voertuig ophalen. 

 

Professionele inname van voertuigen

Is de tijd aangekomen dat je afscheid moet nemen van je auto omdat deze onherstelbare schade heeft, waardoor de dagwaarde lager ligt dan de te repareren kosten? Of komt het voertuig simpelweg niet meer door de APK heen? Dan ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres en is het tijd dat je de auto van de hand doet!

Wij kopen voertuigen op van onder andere verzekeringsmaatschappijen, autodealers, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en particulieren. Daarnaast heeft Van Gils Automotive al jarenlang prima samenwerkingen met overheidsinstellingen en gemeenten. Als eerstelijns opkoper van total loss-, schade-, oude- en sloopauto’s zorgen wij ervoor dat voertuigen op een milieuvriendelijk manier worden gerecycled en bruikbare onderdelen worden hergebruikt. Wij demonteren alle soorten voertuigen zoals: personenauto’s, bestelwagens en scooters.

Van Gils Automotive ligt centraal tussen Den Haag - Zoetermeer - Rotterdam. Je mag de auto uiteraard zelf brengen maar wij kunnen het voertuig - met onze eigen vrachtwagen - ook ophalen. Wij betalen een eerlijke en goede prijs voor het voertuig. Dit wordt meteen in orde gemaakt en overgemaakt óf uitbetaald. Vervolgens melden wij de auto af bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en je ontvangt altijd een officieel vrijwaringsbewijs.

 

Erkend demontagebedrijf

Door aangesloten te zijn bij verschillende bureaus en bepaalde certificeringen te hebben, zet Van Gils Automotive zich op de kaart als erkend demontagebedrijf. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) zorgt ervoor dat alleen opkopers, die aan de specifieke kwalitatieve eisen voldoen, aan het handelsproces kunnen deelnemen. Door het VbV-certificaat is Van Gils Automotive eerstelijns opkoper van schadeauto’s.

Daarnaast is Van Gils Automotive aangesloten bij STIBA. Als belangenbehartiger van de voertuigdemontage branche wordt de nadruk gelegd op onderdelen hergebruik en materiaalhergebruik. Als je als voertuig demontagebedrijf bent aangesloten bij STIBA moet je voldoen aan strenge milieunormen en beschikken over een geldige certificering: KwaliteitsZorg Demontage. Van Gils Automotive beschikt voor deze KZD*** certificering.

Met de KIWA-certificering zegt Van Gils Automotive dat alle producten, het personeel maar ook de services voldoen aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. In het kader van duurzaamheid werken we samen met ketenpartner Auto Recycling Nederland (ARN) aan een circulaire economie.

 

Leer- en werkbedrijf

Naast meerdere certificeringen gelooft Van Gils Automotive in eerlijke kansen voor iedereen. Wij bieden kansen aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Zij komen hier in een werk- en leertraject waarbij ze kans hebben op zelfontplooiing in een prettige werkomgeving. Om als erkend leer- en werkbedrijf dit te kunnen bewerkstelligen werken wij intensief samen met omliggende gemeenten.

 

Eerlijk, professioneel én bevoegd

Een van de eisen die aan autodemontagebedrijven wordt gesteld, is de beschikking over een RDW-erkenning. Als RDW erkend bedrijf mag Van Gils Automotive voertuigen opnemen in haar eigen voorraad door de Online Registratie voor Bedrijfsvoorraad (ORB). Om vervolgens voertuigen te mogen demonteren hebben wij ook een bevoegdheid van Online Registratie voor Auto Demontage (ORAD). De bevoegdheid geeft ons de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een voertuig voor sloop/demontage aan te melden. Deze registraties laten zien dat Van Gils Automotive een erkend en professioneel autodemontagebedrijf is.

 

RDW-vrijwaringsbewijs

Alle voertuigen zoals schadeauto’s, sloopauto’s en scooters die bij Van Gils Automotive binnenkomen, worden door ons afgemeld bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Je ontvangt van ons een officieel RDW-vrijwaringsbewijs.

Met het RDW-vrijwaringsbewijs dat je vervolgens ontvangt, is direct de wegenbelasting stopgezet. Mocht het zo zijn dat je deze vooruit hebt betaald, dan ontvang je het teveel betaalde bedrag terug via de belastingdienst. Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappij het vrijwaringsbewijs nodig heeft om de autoverzekering stop te zetten.

 

Buitenlands voertuig

Voertuigen met een buitenlands kenteken, maar ook ambassade voertuigen, ontvangen van Van Gils Automotive een Certificate of Destruction-bewijs (CoD). Hiermee kun je in het land, waar het voertuig is geregistreerd, de wegenbelasting en verzekering stopzetten.

Heb je niet de juiste informatie kunnen vinden? Of wil je informatie over bepaalde onderdelenautodemontage of weten hoe autorecycling er bij Van Gils Automotive aan toe gaat? Dat kan!

Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website. Wij helpen je graag verder!

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*
live chat
TEST MODE